El debat a set va congregar una mitjana de 180.000 espectadors a Catalunya, el 7,8% de l'audiència

Està previst que se celebrin almenys altres dos debats durant la campanya electoral, que s'emetran a LaSexta i TV3

El 'Debat de La 1' del passat dijous, en el qual van participar representants dels set principals partits que concorren a les eleccions catalanes del proper 21 de desembre, va congregar una mitjana de 180.000 espectadors, segons ha informat Barlovento Comunicación, sobre la base de dades de Kantar Mitjana. La trobada, celebrada a les instal·lacions del Centre de Producció de TVE a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), va arribar al 7,8% de la quota de pantalla a Catalunya. L'emissió es va produir en la desconnexió local de La1 de TVE, a Ràdio 4, al canal 24hores i a la web de RTVE. A més d'aquest, està previst que se celebrin almenys altres dos debats durant la campanya electoral, que s'emetran a LaSexta i TV3.

Comentaris
miquel
Jo crec que els catalans de veritat (no elks de be com diu el flaviol), ja tenim el nostre vot clar i decidit. El que intentenm aquests partits sobrevinguts, és captar el vot del sobrevingut a Catalunya, i per per sort ja han demostrat com es comportaran. Visca Catalunya independent.
Nitu
Jo volia veure el debat ahir, perquè el dia 7 era a Brusseles, i, cosa que no havia passat mai, no el puc veure en català, VAN DOBLAR LA VEU DELS PARTICIPANTS AL CASTELLÀ, i no he pogut veure'l en "versió original", ho he provat tant per TV1 com per movistar!!!! Increïble!!!, per tant ho he deixat còrrer.

envia el comentari