El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs veu TV3 com la “corretja de transmissió” dels “missatges insultants” del Govern
  • CA

Cs ha tornat posar TV3 en el punt de mira a través d’una interpel·lació al Govern en el ple del Parlament. El diputat taronja Nacho Martín ha denunciat que la cadena pública és la “corretja de transmissió” dels “missatges insultants” del Govern, una “tendència”, ha dit, contra la qual “cada vegada hi ha veus més crítiques”.

Martín ha indicat que Cs veu “una tendència a la banalització de la violència” i en aquest sentit ha posat com a exemple “la presència desproporcionada d’Arnaldo Otegi, un terrorista que mai ha demanat perdó” i al qual els mitjans públics li ofereixen “un tracte exquisit”. El diputat de Cs opina que TV3 el presenta a l’audiència “com un home simpàtic i entranyable” quan, per ell, “és un personatge execrable”.

Cs també ha lamentat la presència de l’autor d’obres sobre la no violència Paul Engler, “entrevistat com si fos un heroi”. Martín ha rebutjat que els catalans paguin amb els seus impostos la gira “del nou guru del senyor Torra per fragmentar Catalunya” pels mitjans públics catalans, contribuint a un “exercici de degradació moral”.

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, li ha replicat que “el que és trist i delirant és l’actitud de Cs, un partit que a néixer amb la finalitat de segregar”. Budó ha negat que els mitjans públics banalitzin la violència: “El que és molt greu és com vostès frivolitzen amb la violència, això és el que és del tot intolerable”. La consellera ha acusat Cs de “tornar a generar i abocar al Parlament la seva demagògia sobre el conflicte polític real que hi ha entre Catalunya i Espanya”.

La portaveu del Govern també ha indicat la “contradicció” de Cs que demana la independència dels mitjans públics mentre per un altra banda reclama que el Govern “intervingui en els mitjans”. “No farem valoracions sobre els continguts, programes o professionals dels nostres mitjans de comunicació”, ha afegit Budó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa