Cristina Puig substituirà Laura Rosel al FAQS

La decisió l'ha pres 'El Terrat', la productora del programa que emet TV3 els dissabtes a la nit

 

Laura Rosel deixarà de presentar el programa de TV3 'Preguntes freqüents' (FAQS), segons ha pogut saber 'El Món'. La seva substituta serà la periodista Cristina Puig. La decisió que Rosel deixi de conduir el programa que emet els dissabtes a la nit la cadena pública catalana ha estat de la productora 'El Terrat'. 'Preguntes freqüents' tornarà a les pantalles aquest dissabte, 12 de gener, amb l'objectiu de reforçar el component d'entreteniment a l'hora d'explicar l'actualitat. Segons ha explicat TV3 en un comunicat, "en aquest programa, el perfil de la persona que presenta juga un paper molt important a l'hora de definir el format i per això s'opta per aquesta renovació igual que s'ha fet en casos anteriors".

 

Cristina Puig és llicenciada en Ciències de la Comunicació per la UAB. La seva carrera professional s'ha desenvolupat sobretot a la ràdio i la televisió. A Catalunya Ràdio va ser redactora d'informatius i col·laboradora de "La Tribu". I a TV3 hi va aparèixer per primera vegada el 2001 i des d'aleshores ha participat en programes com "Jo vull ser", "El club", "La Marató" i diversos especials, entre altres. Aquesta temporada és una de les tertulianes del magazine de tarda "Tot es mou". La seva trajectòria també inclou el seu pas per Betevé, RAC1, TVE Televisió Española a Catalunya ("Gent de paraula", "El debat a la 1" i "59 segons") i diversos mitjans de premsa escrita. A més, col·labora amb el diari TOT Barcelona, on entrevista personatges constitucionalistes que pensen que Barcelona no és la capital d'un país que aspira a ser un Estat, sinó que és la segona ciutat d'Espanya i ha de treballar amb aquest perfil.

 

Laura Rosel entrevistant el diputat de la CUP Carles Riera
Laura Rosel entrevistant el diputat de la CUP Carles Riera | TV3

 

 

Rosel es va incorporar com a presentadora de 'Preguntes freqüents' el 20 de gener de 2018, després que Ricard Ustrell deixés el programa, que va presentar durant quatre mesos. Rosel ha treballat a ràdio i televisió com a conductora d'informatius i programes d'entreteniment. Ha format part dels equips de 8TV, RAC1 i Ràdio Sabadell. Més recentment va presentar el programa d'actualitat '8 al dia' juntament amb Jordi Armenteras, combinant informació, debats i tertúlies. Anteriorment, havia estat editora de l'informatiu diari '14/15' a RAC 1, així com dels programes diaris 'Notícies matí' i 'Notícies migdia' a Ràdio Sabadell.

 

Des de la seva estrena, el setembre del 2017, el FAQS ha registrat uns molt bons resultats d'audiència. La mitjana de la temporada 2017-2018 va ser del 19,4% de quota de pantalla i la temporada actual, del setembre al desembre del 2018, ha tingut una mitjana del 18,8%. Així mateix, la valoració qualitativa del panel GFK és molt bona, d'un 8,8.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?