El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La crisi del coronavirius impulsa l’audiència televisiva a un rècord històric
  • CA

La crisi del coronavirius ha impulsat l’audiència televisiva a un “rècord històric” amb un consum de mitjana per individu de 318 minuts dissabte i 335 minuts diumenge. Així mateix, entre dissabte i diumenge el consum de mitjana per espectador estava al voltant dels 400 minuts i amb 35 milions espanyols que han mirat en algun moment per dia la televisió arran la crisi. Segons un informe de GECA, a partir de dades de Kantar Media, de l’impacte de la “crisi del coronavirus” en el consum televisiu, a Catalunya el consum de mitjana de televisió per individu va passar del divendres passat amb 255 minuts, a dissabte amb 307 minuts i el diumenge a 305. L’informe diferència entre un individu, que no inclou segones residències, i un espectador.

Segons les dades de GECA, el dissabte l’audiència mitjana d’espectadors va ser de 10 milions i la xifra d’audiència acumulada un total de 34 milions. El consum de mitjana per espanyol va ser de 318 minuts i per espectador de 398. El minut amb més audiència va ser poc abans de dos quarts de deu amb gairebé 23 milions d’espectadors, quan el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va declarar l’estat d’alarma i l’emissió més vista va ser ‘la Sexta Noticias 20h’ amb 3,9 milions d’espectadors.

El diumenge l’audiència mitjana va augmentar fins als 10,5 milions d’espectadors amb una audiència acumulada al dia de 35,2 milions amb un consum de mitjana per espanyol de 335 minuts i un consum mitjà per espectador de 414. El minut amb més audiència va ser poc després de dos quarts de deu amb 22,9 milions d’espectadors, quan van comparèixer els quatre ministres encarregats de coordinar la crisi, i l’emissió més vista del dia va ser ‘Antena 3 Notícias 1FDS’ amb 3,1 milions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa