El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Catalunya Ràdio es prepara per a un altre any intens
  • CA

 

La nova temporada de Catalunya Ràdio té la intenció de continuar amb la tasca feta durant tot l’any passat, en què la seva feina ha donat uns molt bons resultats. Així ho han explicat els caps de l’emissora pública catalana i dels seus programes en la presentació que s’ha fet aquest divendres al matí al Disseny Hub de Barcelona amb la presència dels responsables de l’ens i dels seus programes, que han explicat quines seran les principals novetats que podrem sentir a partir de la setmana vinent.

 

El director de la cadena, Saül Gordillo, ha repassat la temporada anterior, marcada per una actualitat política molt intensa i per les limitacions pressupostàries a què ha estat sotmesa per part del govern espanyol. Tot i aquests grans reptes, ha considerat que han sabut “estar a l’alçada” i que estan preparats per a una tardor que sembla que també serà molt exigent, especialment a nivell informatiu.

 

La majoria de la graella continuarà, amb alguns canvis com les substitucions al capdavant de “La TDP, esdevinguda “TDT” després que Ricard Torquemada substuís Joaquim Maria Puyal, i “El Suplement“, que serà presentat per Roger Escapa. També hi haurà programes nous, però: els dissabtes a la tarda, Carles Porta presentarà “Crims“, un programa de crònica negra; i Paula Molés ens durà “Un restaurant caníbal a Berlín“, una reivindicació de la gastronomia com a pilar de la cultura.

 

Els responsables de tots els programes d’aquest curs han explicat les principals novetats i incorporacions que podrem sentir d’ara endavant, amb la il·lusió d’enfrontar-se als reptes del futur que han estat resumits per la directora d'”El Matí de Catalunya Ràdio”, Mònica Terribas: “La gràcia de la casa és estar preparats perquè l’actualitat ens atropelli”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa