El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carles Capdevila i el Club Súper 3, Premis Nacionals de Comunicació 2016
  • CA

 

El Govern ha acordat aquest migdia atorgar els Premis Nacionals de Comunicació 2016 al periodista Carles Capdevila en la categoria de Premsa; al Club Súper 3, en la categoria de Televisió; al programa ‘El matí i la mare que el va parir’, de Ràdio Flaixbac, en la categoria de Ràdio; al diari Nació Digital, en la categoria de mitjans d’arrel digital; a BTV, en la categoria de mitjans de proximitat, i al publicista Oriol Villar, creador de les campanyes ‘Mediterràniament’, en la categoria de Publicitat.

Segons ha anunciat en roda de premsa la portaveu del Govern, Neus Munté, el jurat també ha decidit atorgar una Menció d’honor a títol pòstum a la figura de Leopoldo Rodés Castañé. El lliurament dels premis tindrà lloc el proper 14 de novembre en un acte presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Palau de la Generalitat. 

 

Els Premis van ser creats l’any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. L’objectiu dels guardons és atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya.

El jurat dels Premis Nacional de Comunicació ha estat presidit en aquesta ocasió per Munté, i en formen part el secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Miquel Gamisans, en qualitat de secretari del jurat; el president del Consell Audiovisual de Catalunya, Roger Loppacher; el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Jordi Vilajoana; la degana del Col·legi de Periodista de Catalunya, Neus Bonet; la degana del Col·legi de Publicitats i Relacions Públiques de Catalunya, Rosa Romà; la catedràtica de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB, Rosa Franquet; el catedràtic de la Facultat de Comunicació Blanquerna, Josep Lluís Micó; el professor de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, Joan Corbella, i la periodista Cristina Puig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa