Brauli Duart torna a assumir les funcions de presidència de la CCMA

Va deixar el càrrec l’abril del 2016 per motius de salut i ara serà el vicepresident de l’ens
Lloarch, Duart i Vicent Sanchis
Llorach, Duart i Vicent Sanchis | ACN

Brauli Duart tornarà a assumir les funcions de presidència de la CCMA després que el consell de govern l’hagi nomenat vicepresident, un càrrec que fins ara ocupava Núria Llorach. Duart va deixar el càrrec temporalment l’abril del 2016 per motius de salut i es va mantenir només com a conseller. Un cop recuperat, ha estat nomenat vicepresident de l’ens, un càrrec que actualment assumeix les funcions de la presidència. Així ho ha confirmat Núria Llorach, que assumia fins ara la direcció de la Corporació, en una piulada a Twitter.


 

“Vaig assumir la vicepresidència de la CCMA per motius de salut de Brauli Duart, en un exercici de responsabilitat i amb voluntat de transitorietat. Superada aquesta situació, avui restablim la voluntat del Parlament, retornant-li les funcions de la presidència a ell”, ha precisat Llorach.

 

  

  

El consell de govern també ha nomenat Núria Llorach consellera-secretària, recuperant així la distribució de responsabilitats existent fins a la renúncia temporal de Brauli Duart.

 
Comentaris
Lo macot
President O vicepresident? A veure si us aclariu.

envia el comentari