El periodista Albert Calatrava és a partir d’aquest divendres el nou delegat de TV3 i Catalunya Ràdio a Madrid, segons ha informat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Calatrava, que fins ara subdelegat de la CCMA a la capital madrilenya, assumeix així la màxima responsabilitat a la delegació conjunta de TV3 i Catalunya Ràdio, després que Josep Capella fos nomenat corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París.

La delegació de la CCMA a Madrid va ser la primera, l’octubre del 2014, que va unificar el funcionament dels serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio, en el marc del procés de confluència de les redaccions d’informatius i esports. Aquest procés, ja implantat plenament a les corresponsalies internacionals, “permet millorar l’eficiència i potenciar la col·laboració entre els mitjans i la creació i difusió de continguts de manera transversal”, segons destaca la Corporació.
 

Nascut a Barcelona el 1976, Calatrava és llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Els seus inicis professionals van ser a Ràdio Estudi Esplugues, des d’on va passar a la redacció d’Informatius de Ràdio Barcelona (Cadena SER) i Onda Rambla Catalunya com a corresponsal a Madrid. L’any 2005 es va incorporar a la delegació de Catalunya Ràdio a Madrid com a redactor especialitzat en informació de tribunals i interior. Del 2012 al 2014 va ser delegat de Catalunya Ràdio a Madrid, i del 2014 fins ara havia estat subdelegat de la CCMA a la capital madrilenya.
 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa