Agre enfrontament entre Jair Domínguez i Echenique per un gag de Bricoheroes

Bricoheroes torna a la polèmica. En aquesta ocasió, per un gag sobre una càmara de seguretat instal·lada al despatx del taller dels dos protagonistes del programa, Jair Domínguez i en Peyu. Un episodi que ha esverat la xarxa i que ha estat objecte d’una agra batussa a Twitter entre el diputat de Podem, Pablo Echenique, i el mateix Domínguez que l’ha titllat de “puto meme”.

En concret, el gag consisteix en la recomanació de Domínguez de posar una càmara al despatx. Peyu li replica qüestionant la proposta perquè al despatx “només hi entren ells dos”. Però Jair insisteix en el perill que un “espanyol” entri a robar. Una inquietud que en Peyu s’agafa amb calma i asserena al seu company de programa informant-lo que té un gos ensinistrat per “olorar espanyols”.

La paròdia ha fet saltar com una molla Echenique que a través del seu compte de Twitter ha criticat amb vehemència el gag. “Els que vam denunciar amb horror l’a por ellos anticatalà de la ultradreta espanyola també hem de denunciar la xenofòbia de certa ultradreta catalana”, ha piulat. Tot i que ha continuat afegint que “i evidentement no té comparació la repressió de l’1-O amb un acudit racista, però això no pot passar ni desapercebut ni sense crítica perquè també és part del problema”. La resposta de Jair ha estat curteta i al peu: “Ets un puto meme, Pablo”.

La nova polèmica s’afegeix a l’oberta en l’estrena de la tercera temporada quan la productora del programa va denunciar censura de la direcció de TV3 sobre un gag.  Es tractava d’una conversa entre els dos presentadors del programa, en el paper de “dos pelacanyes en un taller”, amb referències sexuals a Letícia Ortiz, dona de Felip V, el rei espanyol. Un gag que va encendre una veritable batalla no només a les xarxes sinó entre la direcció de la televisió pública i la productora.

Comentaris

  Ricard Novembre 29, 2021 | 20:54
  No m'agrada gens la "broma" del gos malgrat que patim un robatori permanent per part dels castellans, que no espanyols (no existeixen).
  JordiP Novembre 29, 2021 | 22:37
  Pablo, em temo queel Jair és el que vulguis, però segur queno és ultradreta. Afina una mica més, que no costa tant.
  Maduro el Hitler de Podemos.SS Novembre 30, 2021 | 08:25
  Comuna de franquistes i assassins del Maduro, socis del Gal, tros de carn del gal, 125.000.000 persones assassinades pels comunistes, purs HITLERIANS AL DOBLE. PODEMOS EL GOIG DE MATAR A QUI NO PENSA COM LA COLAU. PODEMOS.SS, ASSASSINS PROFESSIONALS

Nou comentari