Will Smith gira la cara de Chris Rock en directe als Oscars

- Advertisement -

La 94a gala dels Oscars serà sempre recordada com la de la cleca de Will Smith. Sí, sí, ho heu llegit bé. L’actor que minuts després ha guanyat un Oscar per King Richard ha fotut una bufetada amb la mà oberta a l’actor Chris Rock perquè s’ha ficat amb la seva dona en un discurs en plena gala.

Última hora!

- Advertisement -

Will Smith es disculpa públicament pel seu mal comportament a la gala dels Oscars a través del seu perfil d’Instagram:

- Advertisement -

“La violència en totes les seves formes és verinosa i destructiva. El meu comportament als Premis de l’Acadèmia d’ahir a la nit va ser inacceptable i inexcusable. Les bromes a costa meva formen part de la feina, però una broma sobre l’estat mèdic de la Jada era massa per a mi i vaig reaccionar emocionalment.

M’agradaria demanar disculpes públicament a tu, Chris. Estava fora de mi i em vaig equivocar. Estic avergonyit i les meves accions no eren indicatives de l’home que vull ser. No hi ha lloc per a la violència en un món d’amor i bondat.

També m’agradaria demanar disculpes a l’Acadèmia, als productors de l’espectacle, a tots els assistents i a tots els espectadors d’arreu del món. M’agradaria demanar disculpes a la família Williams i a la meva família King Richard. Lamento profundament que el meu comportament hagi tingut el que, d’altra banda, ha estat un viatge magnífic per a tots nosaltres.

Sóc un treball en curs”.

Cronologia dels fets

Expliquem-ho bé. Rock ha fet una broma sobre alopècia i s’ha fet el graciós mencionant ‘GI Jane’ fent referència a la dona de Will Smith, Jada Pinkett Smith que s’ha hagut d’afaitar el cap per la seva pèrdua de cabell. En aquell moment, i aprofitant que no estava lluny de l’escenari, Smith s’ha aixecat i li ha girat la cara al presentador del premi al Millor Documental. Pim pam! Així tal qual. En tornar al seu seient, no conforme amb la bufetada, ha dit “keep my wife name out of you fucking mouth (“treu el nom de la meva dona de la teva puta boca”). Chris Rock, que estava flipant, ha sortit del pas de la seva desafortunada broma i el mastegot dient… “Uau, en Will Smith m’acaba de partir la cara”. Smith, encara histèric, li ha cridat la mateixa frase encara més fort i l’humorista li ha respost , que d’acord, que només era un acudit sobre la pel·lícula traduïda aquí com La teniente O’Neill.

A tot això, per posar la broma en context, cal recordar que Jada Pinkett Smith va anunciar l’any passat que es va afaitar el cap després de lluitar amb l’alopècia. L’actriu va dir en una publicació a Instagram: “Ara en aquest moment, només puc riure… ja sabeu que he estat lluitant amb l’alopècia. De sobte, un dia… va aparèixer així. Ara, això serà una mica més difícil per a mi d’amagar. Per tant, vaig pensar que ho compartiria perquè no feu cap pregunta… La mare l’haurà de portar al cuir cabellut perquè ningú es pensi que s’ha fet una cirurgia cerebral o alguna cosa així. Jo i aquesta alopècia serem amics… punt!”

- Advertisement -

En el moment de recollir l’Oscar al Millor Actor, Will Smith ha plorat força i ha demanat disculpes a l’Acadèmia (no a Chris Rock) i ha tret ferro a l’assumpte dient que espera que l’any que ve el tornin a convidar a la gala. Al seu discurs també ha mencionat (no sabem si fent referència al personatge de King Richard o a la cleca) que l’amor a vegades et fa fer coses inesperades… El que està clar és que l’any 2022 serà sempre recordat com el de l’Oscar de la bufetada. I no sembla que l’home estigui molt afectat. A la festa post premis se l’ha vist ballant ben feliç les seves pròpies cançons amb l’Oscar a la mà. Nivel: I am legend

Sense conseqüències legals

Tot i que la bufa li podria haver sortit molt cara (no oblidem que és una agressió en directe transmesa a tot el món), Will Smith sembla que no tindrà problemes amb la justícia ja que Chris Rock ha entomat la plantofada amb elegància (potser perquè sap que una mica se la mereixia) i no presentarà càrrecs. Sí ho hagués fet, però, Smith corria el risc de ser detingut per agressió i el guanyador de l’Oscar acabat s’hauria enfrontat a una pena de fins a sis mesos entre reixes i una multa que podia arribar a 100.000 dòlars.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents