El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Un dia perfecte per volar’, l’última pel·lícula de Marc Recha i Sergi López
  • CA

‘Un dia perfecte per volar’ és la nova pel·lícula del director Marc Recha i l’actor Sergi López. El film se situa en un paratge solitari a prop de la costa, un nen fa volar l’estel que li ha construït el seu pare. Fa vent i l’estel s’enreda entre la vegetació. El nen necessita de l’ajuda del pare per seguir fent volar l’estel. Junts, errant enmig de la natura, expliquen un conte íntim i especial: el d’un gegant que sempre té gana.

Recha explica que va el rodatge de la pel·lícula va ser espontani, i que la idea la va tenir l’Aitor Martos que el “va engrescar per realitzar una pel·lícula espontània, fresca, sense intermediaris, construida directament amb la complicitat de l’equip humà i la col·laboració dels proveïdors tècnics. Vaig entomar el repte i en dues setmanes el guió estava a punt per rodar”.

El rodatge va ser breu, intens i prolífic. Amb la complicitat i la generositat de tothom vam filmar una història de ficció que, després, amb la post-producció vam acabar d’arrodonir. Aquesta llibertat pluridimensional que vam assaborir i gaudir en totes les fases de la producció, se’ns dubte, va ser determinant per arribar al final de l’aventura col·lectiva i, després, sumar més complicitats un cop acabada la pel·lícula”, confessa el director. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa