El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sam Taylor-Johnson no dirigirà les seqüeles de ‘Cinquanta Ombres d’en Grey’
  • CA

Els rumors han estat confirmats. Sam Taylor-Johnson ha decidit abandonar la franquícia i no treballarà en ‘Cinquanta ombres més fosques’ i ‘Cinquanta ombres alliberades’. Fa setmanes, la premsa britànica explicava que la decisió podria estar motivada pels constants problemes entre ella i E.L.James, l’escriptora de les històries de Grey.

Des del començament del rodatge, ha estat un secret a veus que la directora de la pel·lícula ha hagut de bregar amb l’escriptora, que exigia constantment que la versió cinematogràfica fos igual que la seva novel·la. Els problemes  més grans han sorgit sempre per les escenes de sexe. L’escriptora volia que fossin molt més explícites, “mentre Sam preferia que la història fos una mica més que sadomasoquisme” expliquen fonts properes a la producció segons The Sun.

Ara, la directora ho ha confirmat de forma oficial a través d’un comunicat. “Dirigir Cinquanta ombres d’en Grey ha estat un viatge intens i increïble pel qual estic molt agraïda. Li dec les gràcies a Universal. He forjat relacions properes i duradores amb el repartiment, els productors, l’equip tècnic i, especialment, amb Dakota [Johnson] i Jamie [Dornan].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa