El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Escàndol al festival de cine de Brunete
  • CA

Escàndol al festival de cine Brunete, un municipi de Madrid. Els guanyadors de la desena edició del certamen de curtmetratges Visualia es queixen que no han cobrat el premi i que l’Ajuntament només els dóna allargues. La guanyadora del premi al millor ‘recurt’ per ‘Sinceridad’, Andrea Casaseca, ha assegurat a El Singular que encara no els han pagat els 100 euros del premi, que havien de cobrar el passat mes de desembre.

Tot i que l’Ajuntament ha anunciat als mitjans de comunicació que per a aquesta legislatura han aconseguit un estalvi total de 702.564 euros, també diuen que no tenen diners per pagar els 100 euros. “Després d’enviar mails i trucar centenars de vegades, el mes d’abril una persona del govern municipal ens va dir que no ens ho pagarien perquè no tenien diners”, lamenta Casaseca.

Per aquest motiu, la guanyadora del premi va començar a esbombar la situació per les xarxes socials. “Quan a l’Ajuntament ho van veure, em va trucar la regidora de Cultura, pocs dies abans de les eleccions municipals, i em va assegurar que en 5 dies rebria els diners, però encara seguim esperant i ara no m’agafa el telèfon”, assenyala. 


L’alcalde està imputat

Brunete, el poble que organitza aquest esdeveniment, està governat per un alcalde imputat. Borja Gutiérrez, del PP i posat a dit per Esperanza Aguirre, està imputat per un presumpte delicte de suborn, prevaricació, tràfic d’influències, coacció i amenaces, i aquestes eleccions ha tornat a guanyar amb majoria absoluta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa