'El sexo de los angeles' reivindica l'amor lliure

El film del gallec Xavier Villaverde, guanyador de dos premis al festival de Màlaga, explora els límits de l'amor de joventut

2363

‘El Sexo de los angeles', guanyadora dels premis al millor actor de repartiment i millor fotografia al Festival de Cinema Espanyol de Màlaga, es presenta a les nostres pantalles aquest cap de setmana. El film del gallec Xavier Villaverde, rodat en gran part a Barcelona, no és només una altre història d'amor, família i amistat.

Aquesta pel·lícula parteix de les experiències d'una parella jove en trànsit cap a un trio. Villaverde, ambaixador del cinema gallec, explicar aquesta història d'amor i amistat en la qual les fronteres es dissolen i es confonen per oferir-nos una visió provocativa de les relacions sentimentals.

El film expressa tot allò que la societat calla i oculta en la seva intimitat. Aquest representa la revisió de l'amor lliure dels anys seixanta, per contra del conservadorisme que impera en l'actualitat. "Quan ets jove t'arrisques més amb una història d'amor", reconeix el director.

La pel•lícula s'expressa en una època molt més permissiva, la joventut, en una història en que tal i com apunta la actiu protagonista, la catalana Astrid Bergès-Frisbey, és "una aposta perquè la gent reflexioni sobre com cada parella ha de trobar el seu propi model", pel que fa les relacions sentimentals.

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?