Arriba la comèdia 'Som els Miller'

Jennifer Aniston es desenvolupa com peix a l'aigua a l'esbojarrada We’re the Millers, una producció de Rawson MarshallA la pel·lícula 'Som els Miller', David Burke és un traficant de marihuana
. Un (bon) dia li roben tota la matèria i els diners. Queda escurat amb l'agreujant que coincideix a pocs dies vistes ha de fer el pagament als proveïdors. Esdevé una qüestió vital per la seva integritat física.

La disjuntiva l'obligarà a fer un salt 'professional' qualitatiu. Es farà contrabandista de drogues a nivell internacional. Enviarà substà ncies a Mèxic, fins i tot. Davant l'escull i la pressió, crearà un pla esbojarrat: Una família falsa per tal de passar desapercebut. Així doncs, amb una dona, dos fills i una enorme caravana, la falsa família Miller es dirigeix al sud. Un cap de setmana esbojarrat que promet els riures dels assistents a l'estrena d'aquest divendres.

La col·lecció d'actors i actrius que participen al film són: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Nick Offerman, Kathryn Hahn, Will Poulter, Ed Helms. Tots ells guiats a través del guió de Sean Anders, Steve Faber, Bob Ficher i John Morris.

Comentaris

envia el comentari