'Nissaga de poder', la telenovel·la que brillava per les traïcions

Catalunyamagrada.cat
Nissaga de poder
Nissaga de poder | Cedida

El 28 de gener de 1996 s'emetia el primer capítol de Nissaga de poder, una telenovel·la emesa per Televisió de Catalunya, amb idea original de Josep Maria Benet i Jornet i adaptada per Jordi Galceran i Lluís Arcarazo. El repartiment estava encapçalat per Emma Vilarasau i Jordi Dauder, que feien d'Eulàlia i Mateu Montsolís, dos germans propietaris d'unes caves al Penedès, membres d'una rica família que es movia en la hipocresia de l'aristocràcia.

 

Amb 3 temporades i 476 capítols, l'eix de la sèrie era la seva temàtica, molt polèmica quan es va emetre, en la que hi trobem en abundància els enganys i les traïcions, els assassinats, les juguesques frívoles, l'enveja, l'avarícia, les relacions incestuoses, la crítica a la hipocresia, l'homosexualitat, els xantatges i el joc brut així com les relacions més tèrboles entre els membres d'una poderosa família enmig d'una atmosfera asfixiant.


Tot i ser l'origen de la polèmica, aquests van ser, en gran part, els motius de l'èxit de la sèrie. Nissaga de Poder va ser una de les sèries més populars a Catalunya. L'últim episodi, emès el 3 de maig de 1998, va ser seguit per 1.491.000 teleespectadors.

 

Recuperem la careta de la sèrie.

 
Comentaris

envia el comentari