'Merlí', la sèrie que ha revolucionat la televisió

Catalunyamagrada.cat
'Merlí'
'Merlí' | Cedida

Merlí ha estat una de les sèries televisives més aclamades que s'han pogut veure per TV3. El seu protagonista, un professor de filosofia del mateix nom, estimula els seus alumnes a pensar lliurement mitjançant uns mètodes poc ortodoxos els quals dividiran les opinions de la classe, el professorat i les famílies.

 

A cada episodi s'inclouen els plantejaments d'algun gran pensador o escola, com els peripatètics, Nietzsche o Schopenhauer, que lliga amb els esdeveniments dels personatges.

 

Una sèrie, de 3 temporades, que suma 40 capítols, creada i escrita per Héctor Lozano i dirigida per Eduard Cortés. Es va estrenar a TV3 el 14 de setembre de 2015 a horari de màxima audiència i va aconseguir una audiència del 17,7% amb 566.000 espectadors. Durant els episodis posteriors va destacar com un dels èxits televisius de la temporada, sent líder de la seva franja horària.


La sèrie ha estat doblada al castellà pel grup Atresmedia, que va comprar els drets de la sèrie el novembre de 2015. A escala internacional, Netflix va comprar la primera temporada de la sèrie el novembre de 2016, per emetre-la a l'Amèrica Llatina i als Estats Units.Recuperem avui el tràiler de la tercera, i última, temporada de la sèrie.

 
Comentaris

envia el comentari