Suma't al Projecte Boscos de Muntanya

Catalunyamagrada.cat
El Projecte necessita 300 voluntaris per aquest estiu
El Projecte necessita 300 voluntaris per aquest estiu | Cedida

El Projecte Boscos de Muntanya és una iniciativa sense ànim de lucre que des del 2007 treballa per la cura i la millora dels boscos i paisatges de muntanya als Pirineus catalans. A través de la participació ciutadana i el voluntariat ambiental, l'objectiu del projecte és crear consciència de la importància de cuidar i mantenir en bon estat els boscos del territori.

 

Situada a Llavorsí, al cor del Pirineu, l'organització compta amb el suport regular de 400 socis i, durant els 11 anys de trajectòria, més de 1500 participants han viscut una setmana al bosc col·laborant en diverses tasques forestals.


 

Amb aquest objectiu de preservar els boscos, l'organització organitza estades de voluntariat per a adults, integrant els participants en feines que prèviament acordem amb propietaris i gestors, com ara construir murs amb troncs del mateix bosc per evitar problemes d'erosió.

Per tal de poder seguir duent a terme la tasca sobre el terreny, cal tenir un mínim de persones voluntàries que la facin possible. És per això que, aquest estiu, tenen com a objectiu superar les 300

  

 

Les estades es faran els mesos de juliol, agost i setembre entre el Massís de l'Orri i Ginestarre. Les inscripcions es poden fer a: www.projecteboscos.cat/inscripcions


 

Mireu aquest vídeo per conèixer l'experiència d'una voluntària.

 

 

 
Comentaris

envia el comentari