L'espectacularitat de les flors arriba als carrers de Girona amb més de 200 activitats

Un jardí vertical als soterranis de la Catedral
Un jardí vertical als soterranis de la Catedral | Cedida

 

Desenes de tapissos florals, jardins verticals i ornaments i figures elaborades amb flors i exposades a monuments, espais museístics, aparadors de botigues, jardins privats i espais públics com les escales de la catedral. Com cada any Girona s'engalana amb Girona, Temps de Flors vestida dels colors de les flors i fulles. I és que la capital del gironès celebra del dissabte, 12, al diumenge, 20 de maig, una de les activitats més esperades de l'any i que aquest 2018 comptarà amb un total de 203 projectes dividits en 157 espais.

 

L'escala de la Catedral de Girona guarnida amb flors
L'escala de la Catedral de Girona guarnida amb flors | Cedida

 

  

Enguany la celebració arriba a la 63a edició, s'han preparat diverses activitats com visites guiades, tastos gastronòmics especials, exposicions, mercats de flors i de productes artesanals i una fira de col·leccionisme. A més i coincidint amb Temps de Flors, els establiments de restauració i d'oci nocturn gironins oferiran un menú gastronòmic amb #Gastroflors i Flors de Nit, en les que les flors seran les protagonistes. Igualment els establiments tindran promocions especials durant els dies que s'allargui.

 

Muntatges de llum i flors al riu Onyar
Muntatges de llum i flors al riu Onyar | Cedida

 

  

La novetat d'enguany serà l'itinerari artístic Pla V, que es farà per l'espai natural entre el passeig Arqueològic i el riu Galligants i la incorporació dels jardins de la Devesa al recorregut de l'exposició floral. 


 

Un muntatge de flors a les escales del Teatre Municipal
Un muntatge de flors a les escales del Teatre Municipal | Cedida

 

El Claustre de Sant Pere de Galligants ple de flors
El Claustre de Sant Pere de Galligants ple de flors | Cedida

 

Més flors a l'Església de Sant Martí
Més flors a l'Església de Sant Martí | Cedida