El cremallera i funicular de Montserrat, la millor manera de pujar a la muntanya

Catalunya m'agrada

Montserrat

 

Quan anem d'excursió amb els nens sovint estem més pendents del destí que no pas del camí a recórrer. Per això avui us proposem una sortida que els encantarà als més petits de la casa per la seva divertida forma d'arribar-hi: la muntanya i el Monestir de Montserrat. Aquest massís està situat a tan sols una hora de Barcelona amb els Ferrocarrils de la Generalitat que surten de la Plaça d'Espanya i us transportarà al mig de la natura en aquest breu espai de temps

El transport públic és la millor opció tant per arribar als preus de la muntanya com per accedir-hi. L'accés es fa en tren fins a l'estació de Monistrol-Vila, on s'agafa el cremallera que us deixarà als peus del monestir en molt poca estona. Un cop sigueu al Monestir podeu visitar la Moreneta o veure actuar als nois de l'Escolania de Montserrat.


Des del Monestir podeu accedir als dos funiculars que surten des de l'esplanada on es troba situat el Monestir. El funicular de Sant Joan és el que us conduirà a l'ermita de Sant Joan, a més de 1.000 metres sobre el nivell del mar, i on podreu gaudir d'unes increïbles vistes panoràmiques. Per la seva banda, el funicular de la Santa Cova us portarà a la petita capella situada en una cova on la llegenda diu que els pastors van trobar la imatge de la Verge de Montserrat. 

L'accés és molt senzill i podreu comprar bitllets combinats que us ho faran encara més fàcil a la pàgina web del cremallera.

Comentaris

envia el comentari