CercaFonts, la nova app per buscar fonts

Catalunyamagrada.cat
Tot el que vols saber sobre les fonts ho trobaràs en aquesta app
Tot el que vols saber sobre les fonts ho trobaràs en aquesta app | Cedida

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) han desenvolupat CercaFonts, una aplicació per a mòbils que aporta informació sobre la ubicació de 5.000 fonts naturals repartides per tot el territori català.

 

Una aplicació gratuïta, disponible per a Android i per aiOs, on es pot trobar tot tipus d'informació de 5.000 fonts naturals a tot Catalunya, com el topònim, el mapa, les coordenades, fotografies, l'ús i el cabal.

 

L'eina vol apropar als usuaris la informació sobre les fonts, i, alhora, obtenir-ne de nova gràcies a les dades que aportin, i que poden facilitar la localització de noves fonts o millorar les descripcions de les ja catalogades.


Imatge de l'app
Imatge de l'app | Cedida

 

 

CercaFonts incorpora un visor que, a banda de mostrar la posició de les fonts oficials i de les recollides pels usuaris, mostrarà la ubicació de qui estigui fent la consulta. Per facilitar l'accés a la informació, l'eina ofereix la possibilitat de buscar el nom d'una determinada font o bé d'accedir a un llistat general que en facilita la cerca.
Comentaris

envia el comentari