El centre d'interpretació de la bruixeria de Sant Feliu Sasserra

Catalunya m'agrada
Bruixeria

La bruixeria va estar molt present a Catalunya fa uns segles i més enllà de llegendes i rumors, que hi ha de cert? Els nostres avantpassats coneixien molt de bruixeria, però i nosaltres? Remeieres, sanadores i sàvies coneixedores de la natura van ser perseguides, empresonades i, fins i tot, executades, acusades de bruixeria durant el segle XVII.

Si vols coneixe'n més visita el Centre d'Interpretació de Bruixeria de Sant Feliu Sasserra. Allà gaudiràs de una visita guiada al centre d’interpretació on coneixerem la bruixeria popular, els sistemes de protecció envers aquest fenomen i altres conceptes rellevants de la història de bruixeria.


A més gaudireu de la projecció d’un audiovisual d’uns 17 minuts de durada, on descobrirem el procés del judici, la tortura i la forca a través de la història d’una bruixa i d'un recorregut pel poble de Sant Feliu Sasserra tot coneixent la seva història fins arribar al Serrat de les Forques, on s’explicarà la història de la bruixeria arreu d’Europa i qui eren les dones que van ser penjades allà mateix.
Comentaris

envia el comentari