Els 5 millors llibres sobre Catalunya

Catalunya m'agrada

 

Catalunya és un país preciós i amb moltes històries per explicar. Des de llibres de fotografia, història o política, amb aquesta llista podeu aprendre tot un munt de dades curioses sobre el nostre territori.

- Operació Urnes. Laia Vicens i Xavi Tedó

Un dels llibres clau del més d'octubre i que s'ha convertit en un dels més venuts per Sant Jordi. Endueu-vos a casa aquesta apassionant crònica periodística que descriu el llarg viatge de les urnes des de la Xina fins a tots i cada un dels col·legis electorals de Catalunya.


Aconsegueix-lo aquí

- Dies que duraran anys - Jordi Borràs

El fotoperiodista català il·lustra els dies d'octubre amb un seguit de fotografies que us posaran els pèls de punta. No podreu deixar de consultar-lo!

Aconsegueix-lo aquí

 

Monuments de Catalunya. Un recorregut pel Patrimoni Cultural Català - Daniel Romaní

Des d'espectaculars jaciments de l'Edat del Ferro, fins a grans construccions de la revolució industrial, passant per obres d'art romà, emblemàtiques construccions medievals i enlluernadores joies del modernisme, Daniel Romaní ens ofereix un singular recorregut pel patrimoni cultural català a través d'una sèrie d’articles apareguts al diari Ara, amb els quals va guanyar pel Premi Internacional de Periodisme Pica d'Estats 2016. Aquest és un llibre ple de suggeriments, amb grans fotografies i tota mena de curiositats i detalls sorprenents, pensat per esperonar el lector a (re)descobrir indrets extraordinaris del nostre país.


Aconsegueix-lo aquí

La puta història de Catalunya de la iaia - Jofre Martell

Seguint la línia de Les putes receptes de la iaia, Jofre Martell ens explica la història de Catalunya amb el seu especial toc d'humor. Divertidíssim.

Aconsegueix-lo aquí

- Catalunya. 50 excursions inoblidables

Acosta't al millor que té Catalunya a través de 50 excursions increïbles. No te'l pots perdre.

Aconsegueix-lo aquí

 
Comentaris

envia el comentari