Osona, la comarca de Barcelona on creix més el turisme

El fort augment del turisme internacional ha permès tancar l’any amb registres positius respecte a l’any passat

L'Observatori del Turisme a Barcelona ha fet públiques les dades turístiques de l’any 2017, un any rècord on més de 12 milions de turistes es van allotjar a establiments hotelers de la província. Però darrere d’aquestes xifres s’amaguen dades interessants i sorprenents, com per exemple que Osona hagi estat la comarca barcelonina amb un augment de turisme més elevat: amb un 22,3%.

 

Un altre dels punts interessants de l’informe és el del perfil del turista. Tot i que els visitants espanyols i europeus han baixat lleugerament, el fort augment del turisme internacional -amb un 11,9%- ha permès tancar l’any amb registres positius respecte a l’any passat.


 

Morro de l'Abella

 

 

Pel que fa als principals llocs d’interès turístic, la Basílica de la Sagrada Família repeteix com a punt més visitat de Barcelona amb més de 4,52 milions de visitants. En aquest aspecte, destaca l’augment del Parc Güell i del Museu del FC Barcelona.

 

La Diputació de Barcelona, Barcelona Turisme i l’Ajuntament de Barcelona, les institucions que impulsen l’Observatori del Turisme a Barcelona, han realitzat la presentació de les dades sobre l’activitat turística al Centre d'Interpretació del Cava - CIC Fassina de Sant Sadurní d’Anoia.

 
Comentaris

envia el comentari