L'Espai Montseny de Viladrau, la llar dels misteris del Montseny

Catalunya m'agrada

Espai Montseny

 

Us agraden les històries i llegendes de bruixes i bandolers?, voleu conèixer-les ben de prop? Veniu amb tota la família a descobrir l’Espai Montseny de Viladrau, un indret ideal per conèixer els misteris que amaguen els frondosos boscos del Montseny.

 

Ells mateixos són l’escenari, on van transcórrer les històries de personatges llegendaris, com ara el bandoler Serrallonga, habitants mítics com les dones d’aigua, o les bruixes de Viladrau, que van ser perseguides, i fins i tot, executades durant el segle XVII.

  Sens dubte, petits i grans gaudireu d’allò més, descobrint aquestes mítiques i carismàtiques llegendes. I la millor manera de fer-ho, és visitant els quatre espais d’aquest centre, equipats amb la millor tecnologia multimèdia. Tot un viatge sensorial per conèixer l’essència del Montseny:
   


  • Espais Bandolers. Us endinsareu en un bosc màgic ple de sorpreses i gaudireu de projeccions de gran format, hologrames i efectes, coneixereu les dones d’aigua (o paitides) i la història del bandoler Serrallonga, nascut a Viladrau.

   

  • Espai Bruixes. Viureu la història de les bruixes de Viladrau. Dones sàvies, amb amplis coneixements sobre plantes remeieres. L’espai inclou diverses projeccions simultànies i espectaculars i recrea un aquelarre.

   

  • Espai Parc Natural i Viladrau. Com a complement, el centre inclou també un espai sobre el Parc Natural del Montseny i Viladrau, que ofereix informació i propostes d’excursions, activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques. La millor manera d’obtenir informació turística, lúdica i cultural de la zona.

   

  • Arborètum. La millor mostra de la gran diversitat d’espècies de plantes del Montseny. Una àmplia superfície de Viladrau, coneguda com a Sot dels Vernets, s’ha arranjat i s’hi ha fet la plantació de diverses espècies d’herbes i plantes autòctones relacionades amb el món de les bruixes. Us atreviu a descobrir les seves propietats?  Comentaris

  envia el comentari