Degustar vi en un castell, en una vinya o navegant... és possible al Vívid

El programa preveu tastos en espais singulars
El programa preveu tastos en espais singulars | Cedida

Un cicle teatral entre vinyes, tastos dalt de globus aerostàtics i els 'Tastos amb personalitat' amb la participació d'Empar Moliner, Carles Xuriguera, Marcel Gorgori i Martí Gironell, són només algunes de la quarantena de propostes del Vívid 2018. El programa que també inclou maridatges, menús especials Vívid, dinars entre vinyes, sortides amb caiac i concerts, s'estén durant tot aquest mes d'abril i té com a objectiu transformar l'Alt i el Baix Empordà en l'epicentre de l'enoturisme de Catalunya.

  

  

  


Durant la iniciativa, que aquest any arriba a la seva 5a edició, està previst que hi passin unes 1.700 persones. I és que aquesta ruta del vi alberga tastos en llocs tan especials i emblemàtics de l'Empordà com en el monestir de Sant Pere de Rodes, al castell de Requesens, al jaciment d'Empúries, al claustre romànic de Sant Domènec de Peralada o a la Torre de Guaita de Sant Sebastià de la Guarda, a Llafranc, entre d'altres.

 

Entre les activitats destaquen menús especials i amb maridatge
Entre les activitats destaquen menús especials i amb maridatge | Cedida

 

 

Enguany el Vívid brinda l'ocasió de degustar un vi mentre en globus aerostàtics, sobre Figueres i al celler La Vinyeta, a Mollet de Peralada. Un monòleg sobre el vi de l'escriptor i humorista Jair Domínguez, enosenderime i propostes per a tota la família acaben de disenyar el Vívid 2018.


 

Concerts, caminades, visites... fins a 40 actes congrega el Vívid 2018
Concerts, caminades, visites... fins a 40 actes congrega el Vívid 2018 | Cedida

 

  

 

El Vívid està impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Diputació de Girona, té el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com de 105 socis que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.