El VIII Festival de la Cultura Celta de Bagà t'espera aquest cap de setmana

Catalunya m'agrada

Música celta, diversió i molta gresca! Amb aquests objectius ben clars, Bagà donarà el tret de sortida al VIII Festival de Cultura Celta de Bagà els propers dies 6, 7 i 8 de juliol. Durant aquell cap de setmana la vila es transformarà en un espai 100% dedicat a la música celta amb activitats, espectacles de dansa, actuacions musicals i tallers per tots els gustos.

La festa començarà el mateix divendres 6 de juliol a les 21:30h amb una actuació musical del grup Drónan en un entorn tan màgic com el Santuari de Paller. El grup Drónan és un vell conegut del festival, ja que ja hi han actuat en anteriors ocasions amb el seu folk irlandès amb instruments tan diversos com la gaita, la flauta o el teclat. Posteriorment hi haurà sessions de música als bars.


Baga

Dissabte al matí serà el torn dels tallers musicals de les 11:30 a les 13:30, com el taller de música tradicional irlandesa (qualsevol instrument) amb Mossie Martin, taller de violí amb Oisin MacDiarmada, taller de cant amb Séamus Begley i taller de dansa amb Samantha Harvey. A més a l’hora del vermut tindrem l’oportunitat d’escoltar grups novells amb l’Open Stage a la plaça del Raval. A les 2 del migdia serà el torn del concert vermut amb Irish Corner.

A la tarda, a partir de les 6, i fins a la nit, la plaça Porxada serà el centre neuràlgic del festival amb concerts i festa per a tots els públics. Podreu gaudir dels concerts de l’Escola de música de Bagà, Invernalia, Stolen Notes i Séamus Begley, Oisín MacDiarmada & Samantha Harvey. A més, durant tot el dia hi haurà sessions als bars. El festival tancarà el diumenge al matí amb una activitat molt divertida que us farà moure tot el cos, el ball popular amb Claddagh Ring Dancers.


Tots aquests actes estan inclosos dins de les Festes de la Baronia de Pinós de Bagà, el gran esdeveniment estiuenc de la vila. Durant més d’una setmana Bagà s’engalana i retornar a l’època medieval perquè petits i grans puguin descobrir com era la vida en aquestes contrades fa uns quants segles. Si voleu conèixer tota la programació per aquells dies, podeu fer-ho aquí. Us esperem per gaudir de la festa a Bagà!
Comentaris

envia el comentari