Torna Aigües de Vilajuiga

Catalunyamagrada.cat
Aigües de Vilajuiga
Aigües de Vilajuiga | Cedida

Aigües de Vilajuïga, l'aigua d'agulla més sibarita de Catalunya, i del món sencer, tornarà al mercat l'estiu d'aquest 2018. Després de tancar les seves portes al mes d'abril de 2017, i que la companyia Grifols adquirís el negoci, la font i l'embotelladora tornaran a funcionar al mes de juny.

 

La font de l'Aigua de Vilajuïga, neix al peu de la Serra de la Verdera que forma part del massís del Cap de Creus, a tocar del magnífic monestir romànic de Sant Pere de Rodes. L'empresa va ser fundada l'any 1904, per sis famílies empordaneses.


 

Les seves aigües van ser declarades minero-medicinals i d'utilitat pública per Real Ordre de 15 de juliol 1904. Una empresa centenària amb unes aigües l'excel·lent qualitat i característiques de les quals van merèixer el diploma d'honor a l'Exposició Universal de Barcelona celebrada l'any 1929.

Més enllà d'això, diferents personatges de renom han lloat les qualitats d'aquesta aigua. Entre ells, Salvador Dalí, que la considerava com la seva preferida, i també Josep Pla.
Comentaris

envia el comentari