El singular pessebre vora el mar de la Pineda

Catalunyamagrada.cat
Pessebre de sorra en construcció en una edició anterior
Pessebre de sorra en construcció en una edició anterior | Cedida

 

 

De pessebres, per Nadal, n'hi ha per a tots els gustos, de totes les mides, i fets amb tot el que us pogueu imaginar. Sense cap dubte, un dels més originals és el que fan cada any (i ja van 19 edicions) a la Pineda (Vila-seca).

 

És un dels pessebres més monumentals i original de Catalunya. I és que està fet amb sorra! Ubicat al Parc del Pinar de Perruquet, el pessebre l'elaboren diversos artistes de diferents països donen forma a la sorra per obtenir un grup escultòric únic i diferent, aconseguint un resultat sorprenent pels visitants que es va desvetllant a mesura que les escultures es vagin alçant. Enguany, hi participen artistes d’Irlanda, Bèlgica, Itàlia, Dinamarca i Txèquia.


 

Aquest any, el Pessebre de Sorra te unes dimensions de 160m2 de superfície i estarà format per 280m3 de sorra, fet que suposa manipular i treballar amb més de 400 tones de sorra.   

 

El conjunt escultòric es pot visitar fins al 7 de gener, de 10 a 21 hores. A més, hi ha previstes diferents activitats relacionades amb el pessebre. Aquest dia 15, a les 12 hores, hi haurà la cantada de nadales amb la Coral de Jubilats de la Pineda i la Coral Veus Grans de Torreforta, i dia 16 cantarà la Coral Nova Unió de Vila-seca.

 

Ja per donar la benvinguda a l'any nou, hi ha previstos diferents tallers pensats per als més petits.


 

Consulteu les activitats.
Comentaris

envia el comentari