Coneix el dia a dia dels Romans amb el Tarraco Viva

Catalunyamagrada.cat
Una de les recreacions històriques del festival
Una de les recreacions històriques del festival | Tarragonaturisme

Del 13 al 27 de maig la ciutat de Tarragona viatja en el temps per tornar a l'època romana. Ho fa amb el festival cultural internacional dedicat i especialitzat en la divulgació històrica d'aquest període, el Tarraco Viva.

 

Durant els dies del festival, els visitants podran gaudir de concerts, recreacions històriques, lectures i presentacions, itineraris i visites, tallers, audiovisuals, exposicions, jocs, conferències i debats, fires, gastronomia, espais infantils, i molt més per conèixer com era el dia a dia en l'època romana en aquest municipi.


 

Unes jornades que es van començar a organitzar l'any 1999 (encara que hi va haver una edició pròleg l'any anterior) amb motiu d'una sèrie d'actes que pretenien donar suport ciutadà a la candidatura de Tàrraco com a Patrimoni Mundial de la UNESCO. L'èxit de les jornades va fer que es mantinguessin en el temps, i enguany ja celebren els seus 20 anys d'història.


En aquests anys, el festival ha esdevingut un referent tant per les propostes que formula com per la qualitat de qui les ofereix. La vida militar i la vida quotidiana; les legions, el teatre, els gladiadors, la llar, la cuina, l'escriptura, l'enginyeria, la moda... tot es recrea amb un denominador comú: el rigor.


 

Consulteu el programa d'activitats i adquiriu les entrades per a les propostes de pagament.
Comentaris

envia el comentari