Cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell

La cantada ha esdevingut un punt de trobada de les havaneres a Catalunya
Aquesta és la 52a edició de la cantada d'havaneres al municipi
Aquesta és la 52a edició de la cantada d'havaneres al municipi | Cedida

El dissabte, 7 de juliol, se celebra a Calella de Palafrugell la 52a edició de la Cantada d'Havaneres. Una cita amb la tradició que se celebra a la platja del port Bo cada primer cap de setmana de juliol des del 1966.

 

La Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell ha marcat els començaments dels estius a la Costa Brava. Any rere any, ha aconseguit instaurar i consolidar una tradició musical i cultural que ha arrelat a Calella de Palafrugell i s'ha escampat a tot Catalunya.

 

Després que en les primeres edicions reunís prop de 10.000 persones, en els últims anys La Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell ha aplegat més de 30.000 persones, ha esdevingut la trobada de referència del gènere a Catalunya.


La Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell és una icona turística internacional de la Costa Brava. Com a conseqüència, l'any 2005 va ser guardonada amb el premi Timó d'Or que atorga la Unió d'empresaris d'hostaleria i turisme de la Costa Brava Centre. Era el reconeixement a una iniciativa que, a escala territorial, mobilitza unes trenta mil persones i aconsegueix que tota la comarca del Baix Empordà i Palafrugell, se'n beneficiïn directament i indirecta d'aquest esdeveniment, a més de ser un dels actes culturals més importants de les comarques gironines.

 

Consulteu el programa.
Comentaris

envia el comentari