8 plans per gaudir del cap de setmana

Arriba un cap de setmana més llarg de l'habitual amb propostes per a tots els gustos
Els bolets estan presents durant el cap de setmana
Els bolets estan presents durant el cap de setmana | Cedida

A les portes d'un nou cap de setmana, aquest cop amb un dia més de festa, són nombroses les activitats previstes arreu del territori per poder gaudir del temps lliure. Propostes per a tots els gustos i edats de les quals en destaquem algunes.

 

Per als que us agrada anar de fires, teniu diferents opcions. Del 10 al 14 d'octubre se celebraExproReus, la Fira de Fires a Reus, una de les fires multisectorials més consolidades de Catalunya. Cada any milers de persones visiten aquesta fira en la qual es poden trobar tota mena de productes: des de vehicles, fins a mobiliari, tecnologia i alimentació, entre d'altres.


 

Els que preferiu el mar, teniu una cita amb el Saló Nàutic Internacional de Barcelona, el més important d'Espanya en la seva especialitat i l'únic del nostre país que compta amb el reconeixement de InternationalFederationofBoat Show Organisers (IFBSO).

 

Saló nà utic a Barcelona
Saló nàutic a Barcelona | Cedida

 

I per als amants de la gastronomia, hi ha diferents opcions. Divendres, 12 d'octubre, se celebra la Fira del Bolet de Vilada. En el decurs de tot el dia hi haurà un mercat d'artesans, una mostra d'antics oficis (ferrer, manyà...), una exposició i un taller de bolets. Mentrestant, del 12 al 14 se celebra la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, un indispensable al calendari dels més llaminers.


 

I una última proposta pel que fa a fires, la Fira Medieval de Tossa de Mar, amb mercat medieval, demostració de lluita, falconeria, dansa i foc, vida al campament, escola de cavallers, faquirisme, espectacle de màgia, contes medievals infantils i molt més...

 

Mercat Medieval a Tossa
Mercat Medieval a Tossa | Cedida

 

 

  

Més enllà de les fires, hi ha altres activitats que us poden resultar interessants. A Prat de Comte se celebra la Festa de l'Aiguardent els dies 12 i 13 d'octubre. Tot el poble obre les portes per acollir els alambins i les diferents mostres d'entitats, cellers i cooperatives de la Terra Alta.

 

 

Els dies 13 i 14, d'altra banda, se celebra Birra&Art, la Mostra de cervesa i productes artesans a Sant Antoni de Vilamajor, amb cervesa artesana, tastets i tapes, articles d'artesania, concerts i actuacions. I el diumenge, Festa del Bolet a Seva, amb una cinquantena de parades de productes autòctons i artesanals del poble, a les mateixes es dóna diferent informació d'activitats que es porten a terme al municipi, i es fa una degustació de bolets.

Comentaris

envia el comentari