Pedalades sense esforç

Viatja sobre rodes sense gaire esforç
Hi ha moltes rutes per fer amb bicicleta
Hi ha moltes rutes per fer amb bicicleta | Diputació de Barcelona

Ets un aventurer de més de 125 centímetres d'alçada? T'agrada viatjar sobre dues rodes, pedalar sense cansar-te i descobrir la natura al teu ritme? Amb una bicicleta elèctrica pots fer-ho! A les comarques de Barcelona, hi ha molts centres que les lloguen i et proposen rutes guiades per GPS. Gaudir dels paisatges rurals més espectaculars mai ha estat tan fàcil!

 

La bicicleta elèctrica és un mitjà de transport molt interessant, perquè et permet compartir amb nens, avis, amics o parella l'enorme plaer d'estar en contacte amb la natura. Gràcies al seu sistema de pedaleig assistit, tothom pot seguir el mateix ritme, sense haver-se de preocupar del cansament ni de les pujades abruptes. En el cas de les burricletes, les dues alforges que porten a banda i banda de la roda del darrere alliberen les espatlles dels ciclistes, aconseguint que la conducció sigui més còmoda, estable i segura.

 

És una manera còmoda de viatjar
És una manera còmoda de viatjar | Diputació de Barcelona

 

  

cicloturisme bicicleta Catalunya

 

L'Alt Penedès és un altre territori privilegiat per explorar sobre dues rodes, gràcies a la possibilitat de conèixer els múltiples cellers que obren les seves portes als ciclistes. A Sant Sadurní d'Anoia, per exemple, el Centre d'Interpretació del Cava-CIC Fassina organitza una sortida que combina cava, bicicleta i xocolata, una experiència deliciosa que sedueix per igual a grans i petits. I a la masia Ca L'Artigas, al cor de Subirats, podràs fer un tast dels caves de criança de la finca, participar en les feines del camp i passejar entre les vinyes abans de reprendre el camí amb la teva bicicleta del segle XXI.

 

DESCOBREIX QUE BARCELONA ÉS MOLT MÉSComentaris

envia el comentari