Un patrimoni increïble, molt a prop

Els atractius turístics que envolten la ciutat de Barcelona són nombrosos
Torre de la Creu de Sant Joan Despí
Torre de la Creu de Sant Joan Despí | Diputació de Barcelona

Saps que les poblacions de l'àrea metropolitana amaguen un patrimoni fascinant que pots descobrir amb la mateixa targeta de transport que fas servir per desplaçar-te per Barcelona? Doncs així és: els atractius turístics que envolten la capital són nombrosos, i a tots hi pots accedir tranquil·lament amb metro, autobús, tramvia i tren. Treu-li el suc al teu abonament!

 

La Cripta Güell és una de les joies que pots visitar amb el teu bitllet. Declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2005, l'església de la Colònia Güell és una de les obres fonamentals d'Antoni Gaudí. Situada a Santa Coloma de Cervelló, té la seva pròpia parada de ferrocarril.

  

  

Josep Maria JujolJujol

 

Museu Agbar de les Aigües a Cornellà de Llobregat
Museu Agbar de les Aigües a Cornellà de Llobregat | Cedida

  

Fàbrica Pujol i Bausis-La RajoletaMuseu de Can Tinturéhi

 

Una mica més al sud, a Cornellà de Llobregat, el Museu Agbar de les Aigües et permet conèixer com eren antigament les centrals elevadores d'aigua potable, ja que conserva en perfecte estat diverses instal·lacions de vapor. I a Sant Boi de Llobregat trobaràs unes termes construïdes a finals del segle II dC que van funcionar a ple rendiment fins al segle V. Pertanyien a una vil·la romana del Baix Imperi i són els banys privats més ben preservats de Catalunya.

 

DESCOBREIX QUE BARCELONA ÉS MOLT MÉSComentaris

envia el comentari