Lladres intenten robar en una casa de Bellaterra

L'intent de robatori es va produïr a la zona de Terranova
Lladres entrant a la finca
Lladres entrant a la finca | Cedida

 

[vídeo a sota]

 

Entre 3 i 4 lladres van intentar robar en una casa del barri de Terranova, a Bellaterra, la nit del 30 de maig. El propietari va poder veure els individus encaputxats a través de les càmeres de videovigilància, instal·lades a l'entrada del domicili. Els individus van accedir al jardí de la finca, sense aconseguir entrar a l'habitatge. 

 

 

El propietari es trobava absent durant els fets, però va poder dirigir-se als lladres gràcies al sistema d'àudio i Wi-Fi que incorporaven els aparells particulars. A les 23.15 h, el sistema de seguretat va donar l'alerta i el va connectar a temps real amb la imatge i el so de casa seva. A través de l'altaveu i el micròfon, l'amo va poder escoltar i dirigir-se als lladres al crit de: "Fora de casa meva". Després de sentir-lo, aquests van marxar sense aconseguir entrar dins l'habitatge ni endur-se res.


 

 

Mossos d'Esquadra van arribar minuts després i també alguns veïns, mobilitzats a través d'un grup de whatsapp relatiu a la Seguretat. De fet, el propietari ha destacat la rapidesa de reacció de la Policia i també "l'espectacular resposta dels veïns", que va fer que amb molt pocs minuts com a mínim dos veïns s'hi desplacessin amb els seus gossos. Un agraïment i valor que els afectats han volgut tenir en compte.

 

 

Segons el cos policial, l'habitatge no presentava senyals d'haver estat forçat. Un cop allà van fer comprovacions del perímetre i la zona, però no van aconseguir trobar-hi ningú. El propietari ha preferit no presentar denúncia, però Mossos ha obert diligències informatives per tal de donar constància del succés. 


 

 

 

 

 

 

 
Comentaris

envia el comentari