La Policia multa als pares mal estacionats davant la Llar d’en Pitus

L’escola bressol es troba a la carretera BV-1414 i fa anys que demana mesures de pacificació del trànsit per evitar que mai hi hagi “cap desgràcia”

 

 

La Llar d'En Pitus a la carretera BV-1414
La Llar d'En Pitus a la carretera BV-1414 | G. Maps

Durant dos dies, la Policia Local de Cerdanyola ha multat a tots els pares que han estacionat malament el seu vehicle sobre l'acera de la carretera BV-1414, on es troba l'escola bressolLa Llar d'En Pitus.

 

El centre afirma que acumula més de 13 anys reclamant "pacificar la zona de forma urgent", perquè l'origen de la qüestió es troba en l'alta velocitat a la qual circulen els vehicles que passen per la carretera.

 

 

En aquell punt, la BV-1414 disposa d'unpas de vianants davant del centre però, la seva directora, Queralt Martín, recorda que "els cotxes passen a 80 km/h, quan haurien d'anar a 30 km/h". A més, "no respecten el pas de zebrapintat" i, malgrat aparcar lluny i bé, "les famílies no poden creuar la carretera amb seguretat".


  

 

Els pares, mares i familiars dels infants expressen que es veuen "obligats" a parar el vehicle sobre l'acera, perquè "no hi ha lloc per aparcar ni davant ni a prop del centre" i els hi fa "por" creuar la carretera amb els seus fills.

  

 

Ja contactada l'EMD per part de l'escola bressol, la resposta és que no disposen de totes les competències necessàries per incidir en la qüestió. L'escola es mostra "cansada" de donar l'alerta durant tants anys i desitja que es prenguin mesures de caire urgent"abans no passi cap desgràcia".

 

 

De fet, repten "que la Policia Local posi un radar, en comptes de multar als pares, i se n’adonaran que ningú va a 30km/h per aquesta zona escolar". 

Comentaris
Hupao
Voy a buscar todos los días a mis hijos a la guarde y es un peligro enorme ese paso de peatones. Da miedo salir por la puerta y que por lo que sea salgan corriendo a la carretera. Cualquier día pasará algo y nos lamentaremos todos por no haber puesto solución antes. Encuentro vergonzoso que vengan a poner multas a los coches que vamos a recoger a los niños cuando lo que tendrían que hacer es poner allí una patrulla de la urbana como hacen por ejemplo al lado del Viaró. Penoso.

envia el comentari