L’advocat Jaume Alonso-Cuevillas vindrà a Bellaterra pel sopar groc de l'ANC

L'ANC de Bellaterra organitza un sopar solidari el dia 12 de juliol,  per recaptar fons per l’Associació Catalana pels Drets Civils

 

Jaume Alonso-Cuevillas amb l'expresidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, a Bèlgica
Jaume Alonso-Cuevillas amb l'expresidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, a Bèlgica | Getty Images

 

 

Seguint amb la voluntat de treballar per donar suport als familiars dels presos polítics i exiliats, la Territorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra organitzarà, el 12 de juliol, un sopar groc amb l'advocat, jurista i economista Jaume Alonso-Cuevillas com a principal ponent.

 

Alonso-Cuevillas explicarà en quina situació es troben els presos i imputats catalans i l’acte acabarà amb interpretacions de dos artistes bellaterrencs, l’Anna Güell i l’Àlvar Roda.

 

La cita serà a les 20.30 h a l’Hotel Campus la UAB perquè, segons sostenen, "el Govern legítim i els representats socials no poden caure en l’oblit". És per aquest motiu que des de l'associació aposten per "continuar lluitant des de diferents fronts, per aconseguir el seu alliberament i retorn".

 

 

Les inscripcions ja es poden fer a través del següent enllaç o enviant un email a [email protected]

 

També hi ha la possibilitat de col·laborar amb la Fila Zero, és a dir, fer una aportació econòmica però no assistir sl sopar.


Cartell de l'acte
Cartell de l'acte | ANC Bellaterra

 
Comentaris

envia el comentari