Els horaris de bus i de Ferrocarrils canvien pel mes d'agost

L'e3, que acaba el seu recorregut a l'Autònoma, i el 648 canviaran el seu horari, així com els Ferrocarrils de la Generalitat de la S2
Parada d'autobús i autobús a la plaça del Pi | Laia TR

 

Amb l'arribada del mes d'agost i el descens d'usuaris per vacances, moltes de les línies regulars de transport públic disminueixen la seva activitat, també a Bellaterra. Els horaris canviaran per a totes les línies de tren i autobús, arribant fins i tot a no circular en alguns casos.

 

 

Pel que fa a les línies d'autobús que connecten Bellaterra amb altres ciutats com Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Barcelona, els horaris s'espaiaran.

 

 

La línia exprés e3, que passa per la Universitat Autònoma i va des de la Vila Universitària fins a Barcelona, tindrà un interval de pas de 45 minuts els dies feiners, i de 80 minuts els diumenges i festius, començant a les 7.05 h i finalitzant a les 23.05 h. Per la seva banda, la línia 648 entre Bellaterra i Montcada, que passa també per Cerdanyola del Vallès i Ripollet, no circularà durant el mes d'agost. 

 

 

 

 

D'altra banda, pel que fa als horaris de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, també veuran es veuran afectats del 5 al 30 d'agost. Segons han informat des de la companyia, els combois s'espaiaran, tot i que hi haurà una freqüència de pas d'entre 12 i 20 minuts a les hores puntes. Tanmateix, per saber horaris específics podeu consultar-los aquí