Estiu d'obres a la xarxa d'FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya durà a terme diversos talls per millorar el servei de la línia Barcelona-Vallès
Els FGC darrere d'una tanca
Els FGC darrere d'una tanca | Redacció

 

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà el servei en diferents trams del Metro del Vallès els propers mesos amb motiu de diverses obres de millora a la infraestructura.

 

FGC renovarà durant dos caps de setmana del mes de juny els aparells de via a Sant Cugat del Vallès per minimitzar el soroll del pas dels trens pel municipi. Els nous aparells de via, que incorporen creuers de punta mòbil, són una tecnologia específicament desenvolupada per a les línies d’alta velocitat, però que FGC aprofitarà pels beneficis que aporten en la minimització de la contaminació acústica. Així mateix, durant el muntatge es col·locarà una manta antivibratòria sota la capa de balast.


 

8, 9 i 10 de juny

 

D’una banda, el divendres dia 8 a partir de les 22.00h i els dies 9 i 10 de juny s’interromprà el servei d’un tram de la línia S1 (Terrassa) d’FGC. El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Cugat i Hospital General de la línia Barcelona-Vallès. Mentre duri aquest tall, FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Valldoreix i Hospital General, amb parada també a l’estació intermèdia de Mira-sol.

 

Tall d'FGC els dies 8, 9 i 10 de juny de 2018
Tall d'FGC els dies 8, 9 i 10 de juny de 2018 | Marcos Nevado

15, 16 i 17 de juny

 

De l’altra, el divendres dia 15 a partir de les 22.00h i els dies 16 i 17 de juny s’interromprà el servei d’un tram de la línia S2 (Sabadell) d’FGC. El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres de la línia Barcelona-Vallès. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Valldoreix i Volpelleres.


 

Tall d'FGC els dies 15, 16 i 17 de juny de 2018
Tall d'FGC els dies 15, 16 i 17 de juny de 2018 | Marcos Nevado

 

D’altra banda, i derivats dels treballs d’integració de la línia a l’entorn de l’estació de Can Feu | Gràcia a Sabadell que està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat, FGC també realitzarà diferents millores en la seva infraestructura.

 

Del 25 de juny al 13 d'agost i del 2 al 10 de setembre

 

Així, entre el 25 de juny i el 10 de setembre s’interromprà el servei d’un tram de la línia S2 (Sabadell) d’FGC. El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu | Gràcia. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les dues estacions.


 

Tall a la línia S2 d'FGC
Tall a la línia S2 d'FGC | Marcos Nevado

 

Del 13 d'agost al 2 de setembre

 

A més, entre el 13 d’agost i el 2 de setembre s’interromprà el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia per diferents millores en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia, amb parada també a les estacions intermèdies d’Universitat Autònoma i Sant Quirze.

 

Tall de la línia S2 d'FGC del 13 d'agost al 2 de setembre
Tall de la línia S2 d'FGC del 13 d'agost al 2 de setembre | Marcos Nevado

 

Els serveis substitutoris amb autobús seran les úniques alteracions en el servei dels trams afectats, és a dir, el servei ferroviari en els trams compresos entre Pl. Catalunya i Sant Cugat; entre Can Feu | Gràcia i Sabadell Parc del Nord, i entre Hospital General i Terrassa Nacions Unides funcionarà sense interrupcions tant els mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Comentaris

envia el comentari