Les donacions bellaterrenques s’entreguen al Sudan

L’entitat Bellaterra per la Independència va firmar la iniciativa, mentre que l’agència de viatges Taller de Viatges va fer-ne l’entrega
L'escola per fora en el moment de la benvinguda
L'escola per fora en el moment de la benvinguda | Taller de Viatges

 

L’escola Tarabil, a la zona de les piràmides de Meroe - est del Sudan - va rebre una pila de material escolar, provinent de Bellaterra, el passat mes d’abril. 

 

Es tracta d’una iniciativa solidària posada en marxa entre Bellaterra per la Independència - entitat que acumula ja força experiència en diferents activitats solidàries - i l’agència de viatges bellaterrenca, Taller de Viatges, qui s’hi va desplaçar.

 

L’escola en qüestió va rebre llapis, llibretes, gomes, bolígrafs, llapis de colors i fins i tot motxilles pels infants i professorat del centre. El projecte va néixer de l’ONG italiana “Amici del Sudan”, qui treballa amb col·laboradors de la zona.


 

Durant l’entrega, la directora i professores - totes dones - van ensenyar les instal·lacions als visitants i explicar com l’ofici de professores passa de generació a generació, normalment de mares a filles. 

 

Es van rebre donacions de diferents bellaterrencs i bellaterrenques, entre altres, Contxa Antolín, Roser Casas, Enric Pallàs, Santiago Llorenç, les famílies: Fatjó, Crusafont, Arias, Tardós Jorba, Roda Buixeda i les entitats i comerços Bellaterra per la Independència, Assemblea Nacional Catalana i Paper’s Bellaterra

 

Jordi Tardós, gerent de Taller de Viatges, en el momet¡nt de l'entrega
Jordi Tardós, gerent de Taller de Viatges, en el momet¡nt de l'entrega | Taller de Viatges

 

 

 

 

 

Tres professores del centre mentre els infants estan de vacances
Tres professores del centre mentre els infants estan de vacances | Taller de Viatges

 

Algunes de les donacions empaquetades
Algunes de les donacions empaquetades | Taller de Viatges

 
Comentaris

envia el comentari