La brigada fa una petita actuació arran d'un accident a la plaça del Pi

La tasca va consistir a treure una arrel que sobresortia dels llambordins de la plaça després que una veïna hi ensopegués el passat dimecres a la tarda
Elevació a les llambordes de la plaça del Pi produïda per les arrels dels arbres
Elevació a les llambordes de la plaça del Pi produïda per les arrels dels arbres | Toni Alfaro

 

 

Tècnics de la brigada de l'EMD de Bellaterra van fer una mínima reparació per a limitar la perillositat de les llambordes aixecades de la plaça del Pi. Ho van fer aquest passat dijous, després que el dimecres a la tarda una dona ensopegués amb una arrel que sobresortia del terra de la plaça, caient, colpejant-se el cap i patint un trau al front com a resultat. La dona va haver de ser atesa pels serveis sanitaris.  

 

 

Tot i l'actuació de la brigada, només es va enretirar part de l'arrel que sobresortia de les llambordes. Tanmateix, la major part de l'elevació de les llambordes segueix a la plaça. I és que, expliquen des de l'EMD, les actuacions de la brigada (que és l'encarregada d'aquestes reparacions) depenen de la prioritat i el pressupost disponible.

 

 

Atenció dels professionals sanitaris a una dona per la caiguda a la plaça del Pi del passat dimecres
Atenció dels professionals sanitaris a una dona per la caiguda a la plaça del Pi del passat dimecres | Jordi Tardós

 

 

 

Des de l'entitat indiquen que la seva brigada va actuant sobre l'espai públic segons les seves pròpies observacions i les queixes dels veïns. Per tant, informen, si fos necessari, la reparació del desnivell a les llambordes de la plaça del Pi es podria ampliar en funció del pressupost disponible.