ATENCIÓ! El Camí Antic de Sant Cugat quedarà tallat a partir de dimecres 11

Preguntada l'EMD sobre la durada de les obres, han informat que anirà en funció de l'evolució dels treballs
Un dels rètols al Camí Antic de Sant Cugat
Un dels rètols al Camí Antic de Sant Cugat | J. Tardós

 

A partir del dimecres 11 d'abril el trànsit quedarà tallat en ambdós sentits de la marxa al Camí Antic de Sant Cugat, a Bellaterra.

 

Així ho ha informat l'EMD de Bellaterra, a través de rètols ubicats al llarg de la via que creua tota Bellaterra per dalt. El Camí Antic de Sant Cugat és una carretera utilitzada per molts bellaterrencs, però també per ciutadans de municipis veïns. El motiu, uns treballs a la zona de les pilones, que consisteixen en reparar les zones afectades per l'últim accident, que va tenir lloc el dilluns 9 al matí.


 

Ja el mateix dilluns a la tarda, l'EMD va col·locar diferents avisos d'obres al carrer. Preguntada l'EMD per la presència d'aquests avisos, han informat que el seu objectiu és reparar les bigues de protecció del lector, que van quedar malmeses després de l'accident. A més, també senyalitzarà amb pivots cilíndrics la línia que separa els dos sentits de circulació més pròxims a les pilones, tant d'entrada com de sortida.

 

Tot i la immediatesa de l'acció, el tall no ha estat anunciat amb gaire antel·lació, ni alertat a través de cap dels canals de comunicació de l'EMD. Tampoc s'ha especificat la durada de les obres que, segons la companyia operària, anirà en funció de l'evolució dels treballs.


 

Un altre avís d'obres davant de les pilones
Un altre avís d'obres davant de les pilones | J. Tardós

 
Comentaris

envia el comentari