La Cursa Nocturna dels Mussols d'enguany aplegarà 650 corredors

La cursa s'allarga durant 13.400 metres per la Serra de Galliners amb uns 700 metres de desnivell acumulat
Cartell de la Cursa Nocturna dels Mussols per la seva XI edició
Cartell de la Cursa Nocturna dels Mussols per la seva XI edició | cursadelsmussols.cat

 

Sant Quirze acull de nou la Cursa nocturna dels Mussols, una proposta que organitza el Club Excursionista Sant Quirze (CESQV) des de fa ja onze edicions i que, any rere any, compta amb un aclaparador èxit de participació. Les inscripcions per apuntar-se a la cursa estan obertes des de principis d’any, i el termini finalitza en assolir els 650 participants.

  

 

La cursa, que enguany se celebra el 30 de març, recorre 13,400 m per pistes de muntanya i corriols de terra de la Serra de Galliners, amb un desnivell de 700 metres acumulats. La sortida serà a les 19:30 hores, a l’exterior del poliesportiu Purificació Salas Xandri

 

 

El recorregut de la cursa passa ben a prop de Bellaterra
El recorregut de la cursa passa ben a prop de Bellaterra | cursadelsmussols.cat

 

 

 

Abans de l’inici de la cursa, a les 18 hores, els més petits també podran participar a l’esdeveniment esportiu, amb recorreguts adaptats a les categories d’infantil, cadet i junior. Les corredores i els corredors que quedin classificats rebran els premis en finalitzar les curses infantils.

  

 

El CESQV destaca, com a novetat d’enguany, un dels obsequis que rebran les persones inscrites a la cursa: es tracta d’uns bastons plegables, molt lleugers, amb mànec ergonòmic i amb un sistema ràpid de fixació, valorats en 40 euros. D’altra banda, els tres classificats de cada categoria rebran premis importants que es lliuraran a partir de les 21 hores, al poliesportiu. 

 

 

Podeu visitar la web de la cursa per tenir tota la informació de la XI Cursa Nocturna dels Mussols.