El 'Sant Cugat va de Tapes' inclou enguany fins a 26 comerços santcugatencs

La ruta gastronòmica santcugatenca torna del dijous 26 de setembre al diumenge 6 d'octubre
Cartell del Sant Cugat va de Tapes 2019
Cartell del Sant Cugat va de Tapes 2019 | Sant Cugat va de Tapes

 

 

La iniciativa gastronòmica més important de l'any a Sant Cugat del Vallès, el Sant Cugat Va de Tapes, torna a ser a punt de començar. Del dijous 26 de setembre al diumenge 6 d'octubre, fins a 26 bars i restaurants de la ciutat veïna oferiran les seves propostes gastronòmiques en format de tapa, juntament amb un quinto o una canya d’Estrella Damm, per 2'5 euros.

 

 

Els establiments celebraran 11 dies d'aquesta proposta que enguany arriba a la seva vuitena edició, organitzada per Estrella Damm. Els comerços prepararan tapes específiques per les jornades, competint pel guardó a la millor tapa, que serà votat pels clients que hi participin. L'any passat va ser atorgat a l'establiment Vdegust, ibèrics i formatges.  

 

 

Aquesta és la llista dels 26 establiments que hi participaran i les seves tapes:

 

 

  • Bar Hamburg - Mini pita de cochinita pibil amb ceba dolça i ruca
  • Bar Rusiñol - Maxi croqueta de bacallà amb allioli sobre pebrot del piquillo
  • Bodega Tomàs - Fajita de pulled pork amb pebrotada i formatge emmental
  • Brau - Artifici de fals tomàquet de brandada de bacallà amb sorra d’olivada
  • Cafè Belgrado - Rock n Roll de pastrami de salmó amb picada criolla i maionesa
  • Doctor Lagarto - Bunyols de carbassó amb salsa de iogurt i mostassa
  • El Celler d'en Medir - Pa de coca de Folgueroles amb sobrassada i brie fos, i amb reducció de melmelada de figues, mel, un toc de ceba cruixent i ruca
  • El Dehesa - Panet amb filets de pit de pollastre macerats amb all i soja, amb pebrot i salsa tzatziki
  • Erreka - Poke Bowl d’arròs salvatge, quinoa, alvocat, salmó, mango, maionesa de soja i oli de sèsam
  • Granja Montserrat - Rulo de bacallà amb verduretes i salsa beixamel
  • Restaurant La Bolera - Torradeta amb botifarra esparracada i escalivats
  • La Flama de la Bolera - Broqueta de secret ibèric amb pinya, patata a la brasa i salsa teriyaki
  • Les Voltes - Sandvitx de cansalada, salsa hoisin i coleslaw
  • Lets Burger - BBQ Ribs, costella a la barbacoa
  • MUT. La Cafeta Gastronòmica - Croqueta líquida de salmorejo amb pernil i ou dur
  • Restaurant Rancho El Paso - Caneló de bolets silvestres amb beixamel de ceps
  • Sabàtic - Aleta de pollastre cuita a baixa temperatura amb salsa kimchee feta al nostre estil
  • Somewhere Cafe - Ravioli de pedrer al txilindron amb parmentier trufada
  • Spoon Coffee & Breaks - Xarrup de meló i menta amb cruixent de pernil
  • Stanford Gourmet Burger - Hamburguesa de vedella ecològica, amb ruca, formatge cheddar, ceba saltejada amb bacó i salsa hoisin a la mostassa amb germinat de remolatxa
  • La Taverna Catalana - Trinxat de la Cerdanya amb cansalada ibèrica i ou de guatlla  
  • Telefèric - Taco de cresta vermella: pollastre de corral marinat amb barreja asiàtica
  • Tost L'Art de l'entrepà - Cua de llagostí embolicada amb carbassó arrebossat i acompanyada de salsa oriental
  • VDGust Ibèrics i formatges - 3 torrades: Brie, tomàquet semi sec i encenalls d’ibèric; botifarra d’ou amb mostassa i parmesà; sobrassada picant amb formatge de cabra
  • Versió Original - Mini fondue de quatre formatges amb ceba crispy i cibulet
  • Volàtil - Bao de bulgogi en salsa hoisin amb pico de gallo mexicà

 

 

Entre tots els participants del concurs se sortejarà un sopar per a dos comensals.