Jordi Cuixart, emprenedor de l’any de Sabadell

La Xarxa Onion nombrarà a Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural i màxim responsable de l’empresa de disseny i fabricació d’equips d’envasat Aranow Packaging Machinery de Sentmenat, amb el Premi a l’Emprenedor de l’any 2017. Cuixart és resident a Sabadell. Actualment està en presó preventiva a Soto del Real acusat de sedició
Cuixart, a l’esquerra, fa uns mesos, amb la coordinadora local d’Òmnium, i l’exdiputat David Fernàndez
Cuixart, a l’esquerra, fa uns mesos, amb la coordinadora local d’Òmnium, i l’exdiputat David Fernàndez | Cedida

El grup d’emprenedors donaran el premi aquest proper dijous en un sopar obert a tots els emprenedors de Sabadell i la resta del Vallès. Està prevista l’assistència del nou director general de l’empresa, Jan Molina, així com de representants de l’ajuntament de Sabadell i de l’empresa municipal Promoció Econòmica.

La Xarxa Onion ha volgut donar aquest any un accent clarament reivindicatiu al premi donades les circumstàncies excepcionals que vivim. S’ha valorat, a part de l’exitosa trajectòria empresarial d’en Jordi Cuixart, el fet que un emprenedor estigui empresonat per defensar els seus ideals d’una manera pacífica i dialogada. El premi vol ser un suport a la família i a l’entorn personal d’en Jordi, a la seva empresa i al teixit associatiu català”, assegura el president de la Xarxa Onion, Arnau Bonada.

La xarxa va premiar l’any passat el cerveser artesà Sami Claret. Aquest any posa en marxa el guardó a millor emprenedor debutant de l’any entre els projectes iniciats durant el 2017 al Vapor Llonch de Sabadell. En la primera edició, es guardonarà el projecte Protectlube, de Jacqueline Auladell.