El nou alcalde diu que "el PSC no volia l'EMD, però no la tancarem"

Carlos Cordón ha indicat que vol encetar una nova etapa on "recuperar les relacions institucionals amb l'EMD" i apostar pel nou conveni amb Bellaterra
Carlos Cordón, nou alcalde de Cerdanyola, al seu despatx
Carlos Cordón, nou alcalde de Cerdanyola, al seu despatx | Mònica García

 

Carlos Cordón ha superat ja les seves primeres setmanes com a alcalde de Cerdanyola del Vallès. Després de pràcticament un mes de les eleccions municipals, el cap del consistori, del PSC, ha explicat a una entrevista que des del seu govern ja han començat a establir converses amb el president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu. Entre les seves declaracions, ha indicat que "el PSC no volia la independència de Bellaterra, tampoc volia l'EMD però no la tancarem perquè és una institució ja formalitzada".

 

 

El nou alcalde ha explicat que des del seu govern volen "aportar solucions" a les males relacions entre les dues administracions, especialment pel que fa al nou conveni: "volem seguir explorant la via del nou conveni i aclarir les competències entre l'EMD i l'Ajuntament", ha afirmat. Alhora, ha volgut destacar que cal mantenir unes bones relacions amb l'administració bellaterrenca, especialment considerant que "ens queden quatre anys per endavant". 

 

 

Pel que fa a les reivindicacions dels veïns respecte a la possible annexió a Sant Cugat, Cordón ha indicat que és una més de les reivindicacions de l'EMD: "fa vuit anys la qüestió era el CAP, fa quatre la independència i ara l'annexió a Sant Cugat". "No sé què serà d'aquí a quatre anys", ha suggerit. 

 

 

Llegeix l'entrevista complerta aquí