Esquerra acusa a l'EMD de "discriminació directa" en una oferta de feina

ERC Cerdanyola i ERC Bellaterra han presentat una denúncia conjunta davant la Inspecció de Treball de Barcelona
Imatge d'arxiu de la professió de geògraf
Imatge d'arxiu de la professió de geògraf | Arxiu

 

 

Esquerra Republicana (ERC) Cerdanyola i Bellaterra han interposat una denúncia conjunta davant la Inspecció de Treball de Barcelona, el 19 de juny, arran d'una oferta de feina publicada per l'EMD de Bellaterra. Segons afirmen, l'oferta - destinada a un geògraf "per redactar el Pla de Mobilitat de Bellaterra" - presenta "irregularitats laborals". 

 

  

  

Pels republicans, els requeriments del perfil d'aquesta oferta publicada al portal de feina activa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), incorporen indicis de "discriminació directa" i de "tracte no igualitari que contravé la legislació vigent".


 

 

  

  

Els responsables del partit manifesten que la denúncia s’ha fet “seguint la política del partit, que aposta per un treball digne, de qualitat i lliure de discriminacions”.

  

  

 

 

En l'oferta que es va publicar el 18 de juny al SOC es demana una persona que tingui flexibilitat horària i que sigui "No Fumadora", element que hauria motivat la denúncia d'ERC perquè, "a efectes jurídics és com demanar si està embarassada o a qui vota". A hores d'ara i amb rapidesa, Inspecció Laboral ja està tramitant la qüestió. 


Captura de pantalla de l'oferta
Captura de pantalla de l'oferta | SOC

 
Comentaris

envia el comentari