2065 electors seran cridats a les urnes a Bellaterra pel 10N

Les eleccions generals a Bellaterra agruparan els electors de les seccions censals 20 i 40
a
Una belaterrenca vota a les passades eleccions generals del 28A | Redacció

 

Set mesos després de les anteriorseleccions generals del 28 d'abril -i només 6 des de les eleccions municipals i europees- Bellaterra tornarà a celebrar una jornada de votació. El pròxim diumenge 10 de novembre, un total de 2065 electors bellaterrencs estaran cridats a les urnes per votar al Centre Cívic de Bellaterra.   

 

 

Durant les anteriors eleccions generals, la participació es va situar al 84,7 %, un percentatge que se situava per sobre de qualsevol jornada d'eleccions generals prèvies celebrades al poble, superant en més d'un 5% la mitjana de participació del 79 % dels 11 últims anys. A més, dos bellaterrencs van presentar-se al Senat, tot i que no van assolir els vots suficients com per ser escollits a la Cambra Alta

 

 

El resultat de les anteriors eleccions del 28A va donar com a clar guanyador a Bellaterra a Junts per Catalunya-Junts (JxCat-Junts) amb 469 vots. El segon lloc va ser per Esquerra Republicana de Catalunya-Sobiranistes (ERC-Sobiranistes) amb 441 vots, Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs) amb 222 vots i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) amb 205 vots.

 

 

Com ja va passar a l'abril, tots els habitants de Bellaterra, inclosos els del Turó de Sant Pau, hauran de passar per les quatre taules de votació i dipositar el seu vot a les dues urnes, una per cada cambra (Congrés dels Diputats i Senat). I és que els habitants de Bellaterra podran estar vinculats a la secció censal 20 o 40, i hauran de consultar a quina taula els hi toca votar al mateix Centre Cívic. 

 

 

No saps si et toca ser membre de la mesa de votació? Mira-ho aquí