Premi Bellaterra, el Nobel de casa nostra

És un jurat del 'comerç de Bellaterra' qui atorga el guardó
Va ser el 2017 quan, i per primer cop, es va votar i lliurar, per part d'un jurat, el primer 'premi Bellaterra'. El jurat va estar compost per tres membres del petit però dinàmic comerç de Bellaterra. Cal esmentar que la totalitat del comerç de Bellaterra hi ha estat implicat.

 Enguany aquest primer premi Bellaterra ha estat atorgat a Víctor Montferrer de Paper's pel seu entusiasme i esforç en el comerç bellaterrenc, ser ànima principal en la celebració del dia de Sant Jordi (jornada abandonada per l'EMD), i per haver tingut el 'Kioskiero' obert al públic durant més de 30 anys a la Facultat de Ciències de la Comunicació a l'Autònoma. (Link)

 El 'premi Bellaterra' porta com a finalitat distingir a una persona, empresa o entitat que s'hagi destacat pel bé de la nostra comunitat. Ja sigui en l'àmbit cultural, econòmic, esportiu, etc. Reconeixement veïnal. El jurat està sempre format per tres persones del comerç bellaterenc que, al ser relativament petit, és molt pròxim. Cal dir que en una població d'unes 3.000 persones, 'tothom coneix a tothom'. L'atorgament del premi és sempre debatut i contrastat.

 Però cal obrir la selecció dels candidats: qualsevol persona que vulgui proposar a algú, pot fer-ho a [email protected]  El jurat debatrà i resoldrà les propostes. Aquest any el jurat està format per Marta Caus (farmàcia Bellaterra), Anna Sabatés (MM disseny) i Marc Rossinés (Club Bellaterra).

 Certament, 'el Premi Bellaterra, el Nobel de casa nostra'

 

 

 

 

Marta Caus, Marc Rossinés i Anna Sabatés Foto: J. Tardós

 
Comentaris

envia el comentari