Viviana Hounie, l'estudi de dansa a tocar de Bellaterra

L'escola de dansa Viviana Hounie ofereix classes de dansa acadèmica i expressiva ben a prop de l'estació de Ferrocarrils de Volpelleres
Una de les classes de dansa de l'estudi de dansa Viviana Hounie
Una de les classes de dansa de l'estudi de dansa Viviana Hounie | Viviana Hounie

 

 

L'estudi de dansa Viviana Hounie treballa dia a dia pels amants de la dansa, tant aquella més rigorosament acadèmica com aquella que serveix com a via d'expressió d'emocions i sentiments, així com a font de benestar físic i espiritual. Per això, un dels preceptes de l'escola és que mai és tard per ballar i animen a tothom a provar el ball amb una actitud oberta, positiva i sense prejudicis.

 

 

L'escola de dansa té les instal·lacions a tocar de Bellaterra, al barri de Volpelleres de Sant Cugat, molt a prop de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Volpelleres. La seva metodologia rau en la llibertat i l'expressió com a bases de la dansa, i treballa perquè tothom sigui benvingut al plaer de ballar, a partir dels 4 anys. A més, treballa també en la preparació dels exàmens pel Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre de Catalunya.

 

 

Entre els estils que s'ensenyen a l'escola podeu trobar el ballet clàssic, a partir dels 4 anys, el jazz, a partir dels 6, hip-hop a partir dels 9 i dansa contemporània a partir dels 10 anys. Unes disciplines que ensenyen a través professionals de la dansa altament formades, com Goretti PiéBeatriz Navarro o la directora Viviana Hounie.

 

 

Si voleu saber-ne més, podeu posar-vos en contacte amb l'escola:

 

 

Viviana Hounie, Estudi de dansa

 

Direcció: carrer Vic, 28, 2on pis, Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Telèfon: 93 675 26 04, 650 223 234

Horari de secretaria: de dilluns a dijous, de 17.30 a 19.30 h

Email: [email protected]

Web:vivianahounie.com

Facebook: Viviana Hounie Estudi de dansa 

Instagram: vivianahounieestudidedansa